sunnuntai 13. heinäkuuta 2008

Kaksi viikkoa etuajassa

Unikeko.
Minä.
Vasta 27.7. on unikeonpäivä, mutta minä nukuin jo tänä aamuna pitkään, harvinaisen pitkään.

Minä, joka herään joka päivä viimeistään seitsemältä, nukuin kymmeneen.. Ja vielä olisi varmaan mennyt pari tuntia helpostikin jos ei olisi eräs innokas esikoinen päättänyt että nyt äiti herää. Perinnöllistä aamu-unisuutta tämä ei ole, eikä kaamosmasennustakaan varmaan näin keskellä kesää yhtäkkiä kehitellä.

Monien lääkkeiden sivuvaikutuksena on unisuus, mutta kun eipä ole tullut otettua mitään lääkettä pitkiin aikoihin, närästyslääkettä varmaan pari viikkoa sitten viimeksi. Joten mistä syy äkilliselle, tavallisuudesta poikkeavalle aamu-unisuudelle?

4 kommenttia:

Sahrami kirjoitti...

Hormoonit?

No, täällä ei nukuttu viime yönä, isä katkaisi solisluunsa polkupyörän kanssa ja mies tuli sairaalasta kotiin (oli saattajana) vasta ennen kolmea yöllä...

Irena kirjoitti...

Joo.
Isäntä ehdotti että josko olisin raskaana, viimeksi kun on ollut näin väsy odotin Poikaa.

Mutta ellei kyse ole pyhästä hengestä, ei ole mahdollista.

Niin ja ainakaan aiemmin ei ole kuukautiset aiheuttaneet väsymystä.

***

Jaksamista teille ja pikaista paranemista isällesi, toivottavasti katkesi niin että luutuu hyvin. Mulla on solisluu aikanaan katkennut, mutta syntyessäni.

Anonyymi kirjoitti...

-matkaväsymystä-

väsymystä muuten vain.. Hyvä se on välillä nukkuakin yli omien heräämisaikojen. Tekee hyvää :=)

Irena kirjoitti...

Tuo matkaväsymys voi muuten pitää paikkansa, nähtävästi se odotti hetkeä kun on aikaa nukkua > Brysselissä tuli valvottua suht myöhään jutellen (noh, meikäläiselle myöhään) ja esikoinen kuitenkin herätteli normaaliin aikaan..