maanantai 29. syyskuuta 2008

Tahtoakko vaiko eikö

Viimeiset hetket käsillä, Kuivausrummusta hypätään pois ylihuomenna! Juuri muuten kun sain valitettua että mitään ei tule valmiiksi ja vain tympii, niin heti eksyi sentään puikot käsiin. Joten ehkä jotain valmistakin on tällä viikolla (jo?) tulossa.

Saaga sanoi surffaavansa heti lankoja ostelemaan ja Äiti-Puffa suunnitteli kuivittelevansa vielä toisenkin kuukauden. Entäs minä? No en nyt heti lankoja ryntää ostamaan.. Mutta voisin käydä ostamassa itselleni neulemekon tai neuletakin (vaikka nämä eivät ostokiellossa ole olleetkaan - olen vain huomaamattani pidättäytynyt melkein kaikesta ostamisesta).

Ellokselta löytyisi tälläinen:


Ja Anttilasta tälläinen:


Itsekin huvittaisi neuloa, mutta tällä valmistumistahdilla voisin pitää sitä parin vuosikymmenen kuluttua.

6 kommenttia:

Pami kirjoitti...

Vaikka onkin vain muutama päivä jäljellä kuivilla oloa, niin tipahdanko pois, jos lupaan eräälle käsityölehteni ostajalle, että hän voi maksaa langoilla lehden. Hän kysyi sitä mahdollisuutta. Meinaan haluaisin ilmoittaa asian mahdollisimman nopeasti. Langathan tulisi vasta minulle lokakuun puolella. Minä kyllä ajattelin jatkaa langanostolakkoani vielä, koska lankaa näkyy tulevan taloon ilman ostamistakin! :-)
Ja joku varastaa aikani niin hyvin, etten ennätä pahemmin neuloa!

Irena kirjoitti...

Et tipahda!

Ohjeiden mukaan jotka kirjasin ihan ensimmäisessä postauksessa lukee näin:
"Huom: Saat tehdä työtä langan eteen, saat vaihtaa vaikkapa kenkäparin puikkoihin, eli vaihtokauppoja saa tehdä, mutta ostaminen rahalla on kielletty."

Eli vaihda ihmeessä käsityölehteen lankoja jos siltä tuntuu.

Pami kirjoitti...

Niin, kukas niitä ohjeita lukee!! :-)))

Kiitos vastauksestasi!

Anonyymi kirjoitti...

Meinasin jo pudota, mutta mukana olen ihan loppuun asti sittenkin. Perjantaina nimittäin tytön kanssa ruokaostoksilla ollessani suuntasin ihan tieten tahtoen lankahyllylle! Hyi minua!! Kun siellä piti olla sitä rosemohairia tarjouksessa... Ja vissiin seiskaveikkaa. Olisin käynyt vähän kärvistelemässä, ja mietin kyllä että jos on tuota molempaa sorttia mustana, on pakko ottaa kun tarjous loppuu tässä kuussa... No, seiskaveikkaa oli onneksi (?) vaan ihan tyhmiä värejä (ei saa poika vielä siis lapasia), ja rose mohairiakin oli vaan vihreetä. Muut tulee kuulemma vasta parin viikon päästä.

Taisi olla kauppiaskin sitä mieltä, että kyllä tässä nyt koko kuu ollaan kuivilla ;)

Mutta mukana olen, kun ei kai suunnittelusta sentään tipauteta...

Irena kirjoitti...

Se on Meemu hyvä että kauppiaskin on tässä mukana! x)
Ja ei, suunnittelusta ei tipahda arvonnasta pois.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin olen kuukauden ilman langanostoa selvinnyt, tosin eilen illalla meinasi käydä Lidl:issä huonosti, kun seisoin jo sukkalankapakkaus kourassa. Sitten tajusin, että lanka on rumaa, löyhäkierteistä ja sitä paitsi en tarvitse sitä. Nakkasin pakan takaisin koriin, josta sen olin noukkinutkin. Kyllä oli voittajafiilis! Sitä paitsi, kävin iltamyöhällä lankaostoksilla omalla lankakopalla ja nyt on uusi pipo päässä, eikä lankakaan ehtinyt marinoitua laatikossa kuin pari vuotta. Malli pysyi samana mihin langan aikoinaan SNY - kierroksella sainkin.. ;-)