lauantai 4. lokakuuta 2008

Ja sukat on sillä makkaralla

Vihdoin jotain oikeasti Sukkasadon saldoonlaskettavaa valmista:


Sniikkerit itselle.
8-aloitus kärjestä, jonka kanssa tappelin ja tappelin ja lopuksi totesin että olisin voinut aloittaa usemmallakin kierrolla näin ohuella langalla.
Lankana Austerman Step, edelleen poikkesivat värit toisistaan (kahdelta kerältä tein), mutta nyt ei tullut onneksi solmuja vastaan.
Puikot 2,5/100 - minä en tee enää muuta kuin pyöröpuikoilla sukkia ja lapasia *rakastan*.
Malli tehden mitä mieleen juolahti kutimen edetessä. Vähän hassun näköiset nuo pikkupalmikot. Kantapäästä tykkään, takana on 1o1n- joustinta.



Näitten väkertäminen kyllä kesti ihan liian kauan. Seuraavaksi paksummat puikot, paksumpi lanka, ja sukkien käyttäjäksi joku pienempi kinttuinen.. Niinkuin vaikka tuo esikoinen, joka ehti jo kasvaa ulos niistä harjoitussukista.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivat sukkaset. Pitäis vissiin opetella tuo pyöröpuikkojutska, mulla nimittäin vanuu sukat yhä pidempään ja pidempään puikoilla..

Anonyymi kirjoitti...

Kivannäköiset sniikkerit!
Mä en pyöröihin sukissa ole lämmennyt, ne vaan menee solmuun ja kurttuun mulla. Tosin ei ole laadukkaat pyörötkään, joten ehkä syy on siinä; ehkä neulonta sittenkin on välineurheilua? Nythän sais jo investoida uusiin vehkeisiinkin...

Irena kirjoitti...

Juu, välineurheilua. Mitä pidempi niin sen helpompi, eli se lenkki pitää olla 100 cm niin sujuu. Ja mielellään sellainen pehmoisen puoleinen.

Merru: Aika helppo se oli, ja nyt menee jo rutiinilla. Neljännet menossa tällä tekniikalla.