tiistai 17. maaliskuuta 2009

Diagnoosi

Tie helvettiin on kuulemma tehty hyvistä aikomuksista.
Meillä (minulla) niitä hyviä aikomuksia riittää:

- Suunnittelin jo tammikuussa että vien olohuoneessa olevan nukkamaton ulos lumihankeen pakkasella. Sitten sen olisi voinut raikkaana kääriä kesäteloille.. Vihdoin kun päätin, että ensi viikonloppuna vien ja pidän suur(ehkon tai vähän pienemmän) siivouksen, niin pakkaset loppuivat.

- Monena vuonna mietin aina, että pitäisi laittaa yrttejä itämään, voisi kelien lämmittyä viedä ulos ja saisi tuoreita yrttejä kesällä omalta takapihalta. Joo, taas mietin tänä vuonna, edelleen on laittamatta. Yleensä lätkäisen kaupasta ostetun yrttiruukun pihalla olevaan purkkiin ja pidennän sen kasvukautta.

- Järjestän vaatekaapin ja laitan pienet/ne joita en käytä kirpputorille, SPR:lle tai matonkuteiksi. Tämä nyt vähän edistyi, kun Esikoisen pieniä myin ja osan omistani vein SPR:lle, mutta kun pitäis se koko kaappi eikä vain pienen pientä osaa..

En onneksi tee kuitenkaan uudenvuodenlupauksia, kunhan vain suunnittelen omassa päässäni ja aion tehdä kaikenlaista. Onhan mulla iso lista siitäkin millaisia käsitöitä aion tehdä. Nykyisin kyseiseen listaan kuuluu:
- Isännän neulepaita (on aloitettu, hurjat 10 cm kasassa)
- isoäidintilkkupeitto (teen kun huvittaa, on niitä paloja muutama mutta vasta nuken peitoksi asti)
- Esikoiselle neuletakki seuraavaksi talveksi (pakko olisi aloittaa ees suunnittelu ja lankojen hankkiminen nyt jos aikoisi valmista ennenkuin lapsi kasvaa yli)
- MarioMyssyjä joululahjoiksi
- Sipulipusseja joululahjoiksi
- itselle rasat ja isommat kintaat (huovutetut) joiden alle ne rasat mahtuisivat
Ja paljon kaikenlaista muuta mikä ei nyt putkahda mieleen.. Ja kaiken lisäksi, mua ei huvita! Viikonloppuna menin pari riviä Isännän paitaa, ei muuta.. On siis jotenkin turha lista kun ei tee mitään.

Mulla on selkeästi lorvikatarri.

3 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Sitä on kai liikkeellä tuollaista virusta! Minäkin nimittäin aina suunnittelen tekeväni sitä ja tätä, mutta siihen se sitten jääkin! ;D

Anonyymi kirjoitti...

Juu, sama virus havaittu täälläkin. Asettunut minuun kroonisesti. Immuuni kaikille antibiooteille; niin kemiallisille kuin henkisillekin. :o

Irena kirjoitti...

Mulla on nyt käsitöiden teko ihan pysähdyksissä. En ole katsonutkaan käsitöihin päin sitten parinviikontakaisen Isännän neulepaidan aloituksen..
Mitään ei tapahdu.
Ei huvita.
Ei ei..