keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Heeelvetin hyvin menee

Tulin kertomaan ilouutisen:
Sain vihdoin Housen kolmannen kauden suomenkielisin tekstein! Hugh Laurie on omaa luokkaansa.

Joo, ehkä viikonloppuna ehtii sitä sitten katsomaankin.. Mutta kyllä sitä on odotettu! Hartaasti. Pitkään.

Mitäs muuta...
Joo, näin Midinetistä unta viime yönä! Piipahdin heidän keittiössään, olivat kokkailemassa (ilmeisesti) pizzaa päivälliseksi. Keittiö oli kovin tumma ja ihan erilainen mitä heidän keittiönsä oikeasti on. Kovin olivat närkästyneinä kun niin kehtasin mennä heidän kokkailemistaan häiritsemään, (en kyllä yhtään muista miksi sinne menin) ja poistuinkin sitten jaloista kun en ollut tervetullut..

Niin ja isäntä tässä päivänä eräänä suunnitteli, että nyt kohta aletaan kaivamaan tontilla kuoppaa!
Oujee..
En kyllä ole vieläkään päättänyt, laitanko OKT-projektin omaksi blogikseen vai tännekö kirjoittelen. Mietin mietin mietin vielä.

Sellaista tänne.

Mitäs teille kuuluu?

5 kommenttia:

Metta kirjoitti...

Loistavaa! House pitää kattoa aina kun siihen on mahdollisuus. Iltavuorot vähän rajoittaa joskus, samoin aamuvuorot kun pitää melkein olla nukkumassa jo yheksältä...

Irena kirjoitti...

Meillä ei oo digiboksia niin en näe televisiosta muuten kuin näin DVD-boksein. Noita onneksi voikin sitten vaikka viikonloppuna rauhassa tiirailla kun Esikoinen ja Isäntä vetelee päivänokosia.

Saara kirjoitti...

Aaahhhahaha, voi kiesus sentään xD. Me meinattiin kyllä tehdä pitsaa pari päivää sitten, oiskohan ollu etiäinen ;D. En mä kyllä oikeasti närkästyis blogikuokkavieraista, oisit saanu vaan palan lättyä eteen :). Mäkin oon nähny unta blogityypeistä, seuraavaksi mä olen varmaan Marpleilla vastavierailulla tunkemassa anjovista pitsoihin ;).

(naurattaa vieläkin)

Taru kirjoitti...

Hmmm, jos meinaat tehdä kattavan raportoinnin OKT-rojektista niin sitten kannattaa tehdä oma blogi, mutta jos vaan sillontällön jotain mainitset, niin sitten varmaan passaa tänne laittaa. Vaikea on varmaan valita. Minä kallistuisin omaan blogiin, sillon voi kumminkin väljemmin mietiskellä raksa-juttuja... Niin ja Onnea ja pitkiä hermoja Rakentamiselle :)

Irena kirjoitti...

Varmaan laitan omaan blogiin.. On sitten helpompi seurata itsekin edistymistä..
Luulen ma..

Tietenkin jos siinä vaiheessa kun raksalta raahautuu kotiin niin enää mitään jaksaa blogata.

Midinetti: Pizza kelpaa kyllä! Pistetään joskus pystyyn oma blogimiitti niin ei tarvitse unissaan kuokkavierailla. Ja anjovista pizzaan? Hmm.. En ole ikinä maistanut, vois sitä kuitenkin kokeilla (kalaa syön vaikka lihaa en).