tiistai 21. huhtikuuta 2009

Valmista ja syöty

Tuon näköinen siitä tuli:



Piti kiireellä ottaa kuva ennenkuin koko kakku katosi.. (Kuvassa näkyvä käsi ei siis allekirjoittaneen vaan seuraavan kakkua leikanneen vieraan)

- Tuo pohja on ihan normaali neljän munan kakkupohja, jossa hieman tummaa kaakaota.
- Kostutus perinteisesti jaffalla, olisi voinut vähän enemmänkin laittaa, kun itse olisin halunnut ehkä hieman kosteampaa.. Mutta vieraat eivät valittaneet.
- Täytteen alla Lemon Curdia, eli sitruunatahnaa suomalaisittain. Sitä voi toki tehdä itsekin jos viitseliäisyyttä riittää.
- Täytteenä Kinuskikissan reseptillä Tuorejuusto-kermatäyte, hieman ehkä liian nopeasti sekoitin kreemijauheen ja tuorejuuston löysään kermavaahtoon > vähän kokkareinen täyte. Maku oli kyllä ihan silti priimaa.
- Kakun päälle kuorrutuksen alle laitoin appelsiinimarmelaadia (tehty ilman lisättyä sokeria).
- Kuorrutus ihan tavallinen suklaakuorrutus, ei kummallista (paitsi että se onnistui - jouluna oli vähän ongelmia asian suhteen).

Mutta eikös olekin hienot marsipaanikoristeet? Esikoisen kanssa väsäiltiin, ja molemmilla ihan eka kerta!

5 kommenttia:

äiti-puffa kirjoitti...

Mmmmmm. Ei ihme, että kakku katosi nopeasti. Nam. Olisi kadonnut täälläkin; sen verran hyvältä se sekä näyttää että kuullostaa. Byhyy. Miks mun pitää olla tällainen kakkujen kanssa ei-yhteensopiva, haluisin kanssa loihtia tuollaisia ihania herkkuja!

Matleena kirjoitti...

Onpa ihanan näköinen kakku! Herkulliselta maistuu vaikka vain silmillä voi syödä. ;D Ja niin kauniit kukkaset olette tehneet, teillä taitaa olla luontaista lahjakkuutta moiseen. ;)

Romulus kirjoitti...

Oi ku näyttää herkulle!

Irena kirjoitti...

*kiittää ja kumartaa oikein syvään*

Mari kirjoitti...

Herkullisen näköinen kakku