lauantai 31. lokakuuta 2009

Hillonkeiton päätös ja muuta mölinää

Tälläistä hilloa tuli keitettyä:



Valmiiksi tuli
- 1 pari aikuisten sukkia
- 2 paria lasten sukkia
- 1 pari vauvasukkia
- 1 pari aikuisten tossuja
- 1 pari lasten säärystimiä

Kokonaissaldo siis allekirjoittaneelle huimat 6 hillopurkkia! Tarkoitus oli kyllä kutoa vielä yhdet vauvan tossut, mutta posti toi maanantaina juniorille tälläiset ihanuudet:



Niin ei ollut akuuttia tarvetta..

Kiireempi oli näillä:



Pitkälahkeiset villikset vauhdilla kasvavalle lapselle (jotka joku idiootti kutoi oikealla joustimen sijaan kun ajatteli saavansa nopeammin valmista, ja jotka ei siis niin jousta kuin resoorikohdista, ja jotka jää pieniksi siitä syystä varmaan jo huomenna) ja rasat palelevalle. Kyllä miehetkin voi pitää vaaleanpunaista. Ainakin siihen asti että äiti muistaa ostaa lisää hahtuvaa (tuota vihreää oli minimaalisesti, kuten voitte todeta pulttujen värityksen epäsymmetrisyydestä).

* * * * *

Joulu..
Tuota tuota.
Vaikka lisäkannatusta on ilmaantunut, niin en nyt perusta tempaukselle uutta blogia, tempaisen ihan vain näin omassa blogissa. Jokainen joka haluaa tempaista ohessa niin kommentoikoot täällä. Laitan linkkejä ohjeisiin ja muuta.

Yksi hyvä lahjavinkkihän on Annikaisen tossut, jollaiset jo teinkin - menevät omalle äidilleni. Hyvin nopea valmistaa, vaatii ainoastaan tiedon lahjansaajan kenkänumerosta, joustovaraa näissä ei kovin ole.

Ja sitten virallinen joulutempauksen julistus:
Täten lupaan ja vakuutan, että pyhitän ajan 1.11.2009 - 22.12.2009 joululahjojen tekemiseen itse, vannon että tulen olemaan kiireisempi kuin tonttu Joulupukin pajalla.


Sellaista.

Haluaako joku joulukalenterin?

5 kommenttia:

Hanna.T kirjoitti...

mistä tilasit nuo tossut? löytyyköhän niihin ohje jostain? siis nuo vauvan tossut..

Irena kirjoitti...

Nuorimmainen sai serkultani lahjaksi, ja kyllä pitäisi jostain ohjekin löytyä, sukkasadossa on joku tehnytkin muistaakseni.

Irena kirjoitti...

Hän oli siis tehnyt itse..

Irena kirjoitti...

Nyt löytyi ohje:
http://members.home.nl/tdpj/Patronen/Bootees/Saartjes%20bootees.pdf

aura kirjoitti...

Joulukalenteri, joo! Mä en lupaa keskittyä vain ja ainoastaan joululahjoihin, ettei niistä tule pakkopullaa. Teinkin jo oman suunnittelulistauskirjoituksen omaan blogiini, jota voin täydennellä joulun lähestyessä.