tiistai 20. lokakuuta 2009

Kuvatonta kertomaa

Täällä on tapahtunut työtapaturma..
Oikean käden etusormessa on haava.. Liiasta kutomisesta. Eli nyt jatkuu käsityöt apuvälinein, laastaroidun sormen kanssa siis. Vähän oma vika, nytkin on kesken kaksi työtä (siis näkyvillä, en ees puhu siitä isännän neulepaidasta joka on ollut kesken keväästä asti tai ikuisuusprojektista eli torkkupeitosta): Esikoiselle säärystimet ja itselle rasat. Ja molempia tekee mieli tehdä vauhdilla.. Säärystimiä siksi, että ehtis Sukkasatoon ja omat rasat siksi, että tuolla ulkosalla alkaa olemaan kylmä ja kaikki omat hanskat ja vastaavat on jossain hyvässä jemmassa..

Tulipa mieleen, onko olemassa yhteisprojektia/blogia, jossa tehdään joululahjoja? Sellainen josta sais ideoita pieniin neule- ja virkkaustöihin. Ja miksei ommeltaviin juttuihinkin. Joulupukinpussitempaus? Onko sellaista? Pitäiskö pistää pystyyn jos ei ole? Itellä on ainakin muutama idea joululahjoihin - tosin kaikkea en voi julkisesti esitellä kun osaa ajattelen sellaisille joiden luulen tätä tajunnanvirtaa lukevan (epäsäännöllisen säännöllisesti).
Pitäisköhän tempaista pystyyn tempaus?
Kommentteja kommentteja!
(Ja pian, kohta on joulu!)

*edit* 22.10.2009:
Lisää kommentteja kaivataan! Aura kannatti tempausta, lisämietteitä odotellaan.

Aasiasta sillanviereen: Pikkuinen sai aivan ihanan pehmoiset sukat lahjaksi, oli tehty Novitan luxus Cloudista! Voi kun oli pehmoiset, ja on konepestävä lanka kuitenkin. Sitä täytyy testata lähemmin, jos vaikka siitä tikuttelisi Esikoiselle neuletakin ensi vuodeksi.. Onko joku tehnyt?

2 kommenttia:

aura kirjoitti...

Joo, joululahjojen yhteistekotempaus olisi kiva!

Puffala kirjoitti...

Komppaan: olisi kiva tempaus. Jos oikeasti tulis toteutettua niitä suunnitelmia, joita päässään pyörittelee...