keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Tajuttoman hyvää

Tuo kakku, ei nuo pikkuleivät.



Ellen Svinhufvudin kakku ja Keltuaiskakkuset (samasta lehdestä Maku 2/09). Linkistä kakun ohjeeseen, noiden pikkuleipien ohjetta ei netistä löytynytkään, en sitä kyllä tässäkään jaa, ei nimittäin ollut oikein hyviä. Maistui vain sokerille. Eli hakusessa on vielä ohje mihin upottaa yli jääneet keltuaiset.

Puolitin kakun ohjeen kun oli niin vähän syöjiä ja jätin siivilöimättä tomusokeria päälle.

Mutta suosittelen lämpimästi, ihanaa. Ei kuitenkaan varmaan kaikkein kevyin herkku, varsinkin kun käytössä aito voi ja kerma..

4 kommenttia:

Miiruska kirjoitti...

Jaahans. Muutaman kerran miettiny että kokeilisko, mutta aattelin etten viitti. Mut kai se on sitten pakko jos on kerta niiiin hyvää :D

Irena kirjoitti...

Mot
;)

Kottby kirjoitti...

Ylimääräisistä keltuaisista kannattaa tehdä tuorepastaa! Esim. Jamie Oliverin Alaston kokki -kirjassa on hyvä perusohje.

Postauksestasi sainkin ajatuksen, mitä teen jälkkäriksi seuraavalla pastanveivauskerralla ylijääneistä valkuaisista... :-)

Irena kirjoitti...

Pitääpä testata, Jamien kirjoja kyllä hyllystä löytyy. Kiitos vinkistä!