tiistai 14. kesäkuuta 2011

KesäYönHullutus, osa 13

Ensimmäinen keskeneräinen Bratzin vaate:



Housut pitäisi tulla, 3 pyöröt, lankana Nalle kukkaketo.

Sitten pieni selitys miksi kyhäily (ja siitä raportointi) tässä aavistuksen hidastunut, meillä on vietetty synttäreitä.

Ettekö usko vai?

Kuvia leipomuksista:



Voileipäkakku, oli herkullinen.



Sitruuna-mansikkabrita, oli herkullinen.

Lisäksi oli tarjolla Puoloffeeta ja Macaroneja. Olivat myös herkullisia.

Yritän tästä tällä viikolla kiristää tahtia.

* * * * *

Kyh #1: Bratzin hame, Novita Cannes (virkkuukoukku 4, puikot 3), oma ohje, valmis
Kyh #2: Bratzin kolmiohuivi, Novita Wool Sävy ja Regia 4-säikeinen (virkkuukoukku 3), oma ohje, valmis
Kyh #3: Bratzin takkiliivimekko, Regia 4-säikeinen (virkkuukoukku 3), oma ohje, valmis
Kyh #4: Bratzin talvi kaulahuivi, Gjestal Bris (puikot 3), oma ohje, valmis
Kyh #5: Bratzin toppi, Novita Cannes (puikot 3, virkkuukoukku 3,5), oma ohje, valmis
Kyh #6: Bratzin myssy, Novita Cannes (virkkuukoukku 3,5), oma ohje, valmis
Kyh #7: Tiskirätti, Novita Bambu (Puikot 4), Vaaka-tilkkua mukaellen, kesken
Kyh #8: Lyhytpulttuiset villapöksyt, Kauhavan Kangas-Aitan hahtuva (Pyöröpuikot 4), oma ohje, kesken
Kyh #9: Kruunu, Drops Cotton Viscose (virkkuukoukku 3), oma ohje, kesken
Kyh #10: Bratzin mekko, Novita Cannes (puikot 3), oma ohje, valmis
Kyh #11: Tiskirätti nro 2, Novita Bambu (Puikot 4), Vaaka-tilkkua mukaellen, kesken
Kyh #12: Bratzin myssy nro 2, Novita Cannes (virkkuukoukku 3,5), oma ohje, valmis
Kyh #13: Bratzin housut, Novita Nalle Kukkaketo (pyöröpuikko 3), oma ohje, kesken

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Oi oi mitä herkkuja!! Mitä oli sulla voileipäkakun täytteenä ja kuinka macaronit onnistuivat (en ole vielä uskaltanut itse testata...)??

Irena kirjoitti...

Kaksi eri täytettä:
* 200 g Kinkku + 1 kpl suolakurkku + 1 rkl sinappi + 150 g ranskankerma
* 200 g meetvursti + 200 g maustamaton tuorejuusto + 150 g ranskankerma

Macaronit onnistuivat tällä kerralla mainiosti, tällä kerralla tein Olivialehden ohjeella:
http://www.olivialehti.fi/Ruoka/Reseptit/tabid/78/Default.aspx?RecipeId=12

Pakastin muuten heti valmistumisen (jäähtyneet ja täytetyt lemon curdilla) jälkeen.